MAKLUMAT PENTING!

Pelanggan yang dihormati,

Sila baca maklumat penting terutama berkaitan cara tempahan produk ZaFYaN Design. Bahagian F.A.Q juga boleh membantu anda.

Pastikan anda faham prosedur tersebut sebelum membuat tempahan.

Pihak ZaFYaN Design tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian yang pihak anda alami.

Sekian, terima kasih.

:: CaRa TeMPaHaN ::

Links to this post
1- Pelanggan hantar emel pengesahan tempahan bersama draft wording/map/gambar + RM50 bayaran deposit.

Maklumat semasa tempahan:

* rekaan yang dikehendaki (rekaan hendaklah di dalam bentuk file .ai atau .psd sahaja. file .jpeg hanya akan diterima jika resolusi b'sesuaian dan tidak mengganggu kualiti percetakan)

* warna

* kuantiti

* perkara tambahan yang lain


2 - Dalam masa 10 hari bekerja ZaFYaN DeSiGn akan menghantar lakaran tempahan pelanggan melalui emel. Draft hanya akan bermula setelah deposit RM50 tersebut di terima.
Bayaran deposit ini akan ditolak dari bayaran penuh kemudian.


3 - Sila pastikan tarikh, nama, no. phone, ejaan, dan ketepatan maklumat yang diberikan. ZaFYaN DeSiGn akan menerima hanya sehingga 3 kali pertukaran maklumat. Pertukaran yang berikutnya akan dikenakan bayaran tambahan.


4 - ZaFYaN DeSiGn akan menghantar emel pengesahan untuk persetujuan terima pelanggan. Setelah pelanggan bersetuju dengan pengesahan digital, ZaFYaN DeSiGn tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang perubahan atau kesalahan selepasnya.


5 - Proses percetakan hanya akan dimulakan setelah menerima 80% bayaran (baki tolak deposit) daripada pelanggan setelah persetujuan dibuat.


6 - Bayaran 20% terakhir (baki tolak deposit) dilakukan dan ZaFYaN DeSiGn akan menghantar pesanan pelanggan melalui pos @ pelanggan ambil sendiri.


7 - Sila ambil makluman ZaFYaN DeSiGn akan mengambil masa 2-3 bulan dari tarikh tempahan pelanggan diterima. Tempahan dengan notis pendek akan di kenakan bayaran tambahan/ surcharge sebanyak 20% dari harga tempahan.


8 - Deposit are not refundable.